blog

inapoi

The Chomsky-Foucault Debate (2)

The Chomsky-Foucault Debate este o serie de întâlniri live iniiiate de Căminul Cultural.
Prima întâlnire, despre proteste, revolte, insurectii populare, actiuni violente, i-a avut ca invitati pe Andrei State si Florin Flueras si a fost moderata de Iulia Popovici.
Dezbaterea din 30 octombrie are loc în cadrul Zilelor Strâmbe, un proiect care îsi propune sa abordeze, în mod performativ, forme si probleme delicate sau generatoare de tensiune în cadrul societatii românesti si nu numai.

Căminul Cultural este un proiect nomad ce ofera un cadru performativ si discursiv pentru practica artistica si politica. Directia artistica a proiectului este asigurata de artistii Brynjar Bandlien, Farid Fairuz si Manuel Pelmus. Proiectul este administrat de Asociatia culturala Solitude Project în cooperare cu Bandlien/Pelmus.
Partener principal: Erste Stiftung. Parteneri: subRahova, Critic Atac, veioza arte, Rokolectiv, Modernism.ro.
Seria “The Chomsky-Foucault Debate” este coordonata de Manuel Pelmuş si Raluca Voinea.

subRahova este un spatiu destinat artelor contemporane fiind un proiect coordonat artistic de Farid Fairuz si Eduard Gabia si administrat de Asociatia culturala Solitude Project.
subRahova este situat în vecinătatea cartierului Rahova, pe strada Sergent Nuțu Ion nr. 2 (a treia intersecție de la Hotel Marriot spre cartierul Rahova, la intersecția străzii Mihail Sebastian cu Calea 13 septembrie), in curtea RECOM.

fake watches replica watches replica cartier