blog

Lansarea Caminului Cultural

Lansarea Căminului Cultural a cuprinds două zile (10 și 11 iunie 2011) de conferințe, intervenții și prezentări publice desfășurate sub titlul Where does Art take place in the End Times?.

În cele două zile de deschidere au fost invitați diferiţi artişti, curatori şi reprezentanţi ai mai multor platforme artistice independente să se poziționeze în contextul actual. Au participat:

Vladimir US, Raluca Voinea, Alina Șerban, Dan Perjovschi, Rarița Zbranca, Matei Bejenaru, Anca Benera, Ștefan Tiron, Sigrid Gareis, Gianina Cărbunariu, Mădălina Dan, Alexandra Pirici, Brynjar Bandlien, Nicoleta Braniște, Manuel Pelmuș și Farid Fairuz.

  • Stefan Tiron la lansarea Caminului Cultural

Chomsky-Foucault Debate @ subRahova

The Chomsky-Foucault Debate este o serie de întâlniri live care au loc în Bucureşti în toamna şi iarna lui 2011, iniţiate si organizate de Căminul Cultural. Acestea oferă publicului local ocazia de a urmări argumentări discursive care nu sunt folosite ca instrumente dominante de persuasiune, ci care urmăresc subminarea prejudecăţilor, sublinierea relaţiilor ascunse de putere şi reînvestirea în interesul pentru şi participarea la politică.

Prima dintre dezbateri i-a avut ca invitați pe Andrei State si Florin Flueraş. Moderatoare: Iulia Popovici.

  • Florin Flueras, Andrei State si Iulia Popovici

fake watches replica watches replica cartier